Perlat e Evropës, kush janë 15 destinacionet që nuk i dinit

278
5034
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Vera po vjen dhe nuk kemi asnjë dyshim se ju tashmë jeni duke menduar për pushimet e ardhshme. Nëse jeni në kërkim të aventurave pse të mos provoni diçka të re këtë verë? Side Bright ka përpiluar një listë të 15 qyteteve  më të bukura në Evropë.

Nuk keni pse shqetësoheni nëse udhëtimet jashtë Shqipërisë nuk i përballoni dot sepse dhe vendi ynë është ndër destinacionet më të bukura në Evropë.

Bruges, Belgium

Sintra, Portugal

Brasov, Romania

Gdansk, Poland

Mostar, Bosnia and Herzegovina

Bled, Slovenia

Novi Sad, Serbia

Koman, Albania

Ronda, Spain

Annecy, France

Porto, Portugal

Bergamo, Italy

Bordeaux, France

Albarracin, Spain/Living/a.m.

143268105971211141513

Burimi : / Javanews.al


Zjarr Tv Ad