Përmbyten rrugët e Tiranës/ Krijohet vështirësi në qarkullimin e mjeteve

0
10

Reshjet e shiut mëngjesin e sotëm në Tiranë dhe qytete të tjera të vendit, kanë sjellë probleme në disa rrugë kryesore.

Në qytetin e Durrësit për shkak të reshjeve intensive janë përmbytur shumë rrugë, duke krijuar vështirësi në qarkullim.

Rrjeti i kanalizimeve nuk ka mundur të përballojë sasinë e madhe të reshjeve dhe për pasojë niveli i ujit në rrugë është rritur dukshëm.

Kjo ka krijuar probleme në lëvizjen e këmbësorëve, por edhe në qarkullimin e automjeteve.