Përplasen tre makina te kthesa e Kamzës

0
9

Një aksident i trefishtë ka ndodhur pasditen e sotme në vendin e njohur kthesa e Kamzës.

Tre makinat, një Ford, një Benz dhe një Fiat janë përplasur rresht.

Nga aksidenti nuk ka persona të lënduar, po vetëm dëme materiale.

Për shkak të kësaj përplasje është krijuar edhe trafik në këtë rrugë me mjaft lëvizje.

Fotografitë janë bërë nga Gent Shkullaku, LSA.