Përplasja e banorëve me policinë, Lleshaj i kritikon

0
8

Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj ka reaguar pas situatës që u krijua pranë “Petro Ninit”, ku banorë të tre banesave kundërshtuan vendimin për prishjen e tyre. Në një status në Facebook, Lleshaj thotë se mirëkupton reagimin ndaj policisë, pasi kjo e fundit nuk është treguar efikase dhe dinjitoze.

Lleshaj: Mirëkuptim të plotë për reagimet ndaj pranisë së Policisë Shtetit në ekzekutimin e një veprimi përmbarimor,mbi një vendim gjykate të formës së prerë. PSH ka detyrimin ligjor të mbështesë përmbarimin, por ka dhe detyrimin të jetë dinjitoze dhe efikase. Kjo s’ka ndodhur në këtë rast!