Plagoset infermieri/U sulmua në krye të detyrës

0
1

Një infermier mësohet se është plag osur në Departamentin e Urologjisë.

Infermieri është plago sur pas një sul mi nga një prej të afërmve të pacientëve.

Ngja rja ka ndo dhur në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Lajmin është bërë i ditur nga sindi kata e Infermierëve të Kosovës.

Në njoftim thuhet se Sindikata dë non ashpër sul min në fjalë ndërsa shtohet se kjo nuk hera e parë që ndodhin raste të tilla ndaj infermierëve.

Reagimi i plotë

“Sindikata e infermierëve të Kosovës dë non ashpër sul min dhe plago sjen e infermierit të Urologjisë, në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës”

Nuk është hera e parë që ndodhin raste të tilla ndaj infermierëve.”