“Po për seks buzë te Lana, sa e ka gjobën Bashkia?”

0
1864
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ditë më parë dolën fletërrufetë e atyre personave që kryenin nevojat personale në vende publike. Shumë u kapën buzën lumit Lana. Personat u gjobitën dhe si ndëshkim iu bë publike fytyra.

Jemi përsëri tek lumi Lana por për një tjetër akt publik. Ky çift duket se nuk është përmbajtur dhe i kanë rënë shkurt duke shkuar tek lumi dhe kanë bërë seks në mes të ditës me diell. Fotot janë postuar nga Olti Curri, që pyet: “Po për një palosje njëri mbi tjetrin, sa e ka gjobën bashkia!!!!”.

 

seks2 seksnelane

Zjarr Tv Ad