“Policia dhunon banorët te ‘Bregu i Lumit’” PD nxerr pamjet

0
36

Që prej orës 06:00 të mëngjesit, ka nisur përplasja mes policisë dhe banorëve tek Bregu i Lumit. Edhe ditën e sotme banorët janë konflikuar me policinë. Njëri nga policët ka perdorur dhunë duke qëlluar me shpullë një grua protestuese.  Në këtë moment ndërhyjnë gratë e burrat e tjera ndaj dhe polici tërhiqet.

Ndërkaq përplasje me policinë ka pasur edhe mes deputetëve të opozitës, të cilët kanë qenë që në orët e para të mëngjesit tek Bregu i Lumit për të mbështetur banorët, që kundërshtojnë prishjet e shtëpive, për ndërtimin e bulevardit të ri.