Policia ka një njoftim për ata që thyejnë rregullat

0
27
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

NJOFTIMI I PLOTË

Rregullat e qarkullimit rrugor, janë për tu zbatuar nga të gjithë përdoruesit e rrugës njësoj, fakti që ka trafik dhe shi, nuk do të thotë se mund të shfrytëzosh korsitë e dedikuara për shërbim publik apo të rrezikosh këmbësorët në vendkalimin e tyre vetëm për të përfituar disa sekonda më shumë, sepse edhe mund të arrish më herët në destinacion, por me një ndryshim nga të tjerët që i binden rregullit, nëse je me fatdo njihesh me gjobën e shkeljes, nëse jo mund të shkojë edhe më keq .

Ditën e djeshme janë evidentuar dhe ndëshkuar një sërë drejtues mjetesh që kanë kryer shkeljet e mësipërme.

Duaje veten dhe bindu ndaj rregullit me kohë të plotë, jo vetëm kur sheh.

 

Zjarr Tv Ad