Policia lëshon ultimatumin: Po na rrezikoni jetën, do ndërhyjmë për 5 minuta

0
21

Policia ka lëshuar një ultimatum, pasi janë shënuar tensione të vazhdueshme mes policisë dhe qytetarëve. Unformat blu paralajmërojnë se në rast se hidhen fishekzjarre dhe jo vetëm, atëherë do të ndërhyjnë.

“Në rast se për 5 minuta nuk do të merrni masa, policia do të ndërhyjë. Ruani qetësinë, mos hidhni fishekzjarre dhe mjete piroteknike kundër policisë. Po dëmtoni dhe po rrezikoni jetën e policisë”, njofton policia.