Policia thirrje të gjithë drejtuesve të mjeteve: Kujdes ! Do fotografoheni dhe gjobiteni

0
37
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Policia e Tiranës ka publikuar një video në rrjetet sociale duke u bërë thirrje të gjithë drejtuesve të mjeteve që të kenë kujdes, pasi me format e reja të monitorimit ata do të fotografohen dhe gjobiten.

Në video duket se disa drejtues mjetesh që kanë shkelur rregullat e qarkullimit, kanë marrë gjobën përkatëse.

“Në këtë kontekst ju sigurojmë që shkelja e rregullave të qarkullimit rrugor, do fotografoheni dhe gjobiteni, njësoj në të gjitha rrugët dhe zonat ku evidentohen dhe dokumentohen këto shkelje”, ka sqaruar më tej Policia.

Njoftimi i Policisë Rrugore:

Format e kontrollit me patrullim dhe monitorim që po aplikohen së fundmi, nga Policia Rrugore, kanë si qëllim kryesor parandalimin e aksidenteve rrugore, shmangien e ndalimeve dhe verifikimeve pa shkelje të dukshme, apo pa objekt konkret verifikimi, si dhe sensibilizimin e përdoruesve të rrugës, me rëndësinë që ka sjellja e tyre konform normave të përcaktuara në Kodin Rrugor Shqiptar, në të gjitha rrugët dhe kategoritë e saj, me apo pa prezencën e policisë .

Në këtë kontekst ju sigurojmë që shkelja e rregullave të qarkullimit rrugor, do fotografoheni dhe gjobiteni, njësoj në të gjitha rrugët dhe zonat ku evidentohen dhe dokumentohen këto shkelje.

 

TiranëFormat e kontrollit me patrullim dhe monitorim që po aplikohen së fundmi, nga Policia Rrugore, kanë si qëllim kryesor parandalimin e aksidenteve rrugore, shmangien e ndalimeve dhe verifikimeve pa shkelje të dukshme, apo pa objekt konkret verifikimi, si dhe sensibilizimin e përdoruesve të rrugës, me rëndësinë që ka sjellja e tyre konform normave të përcaktuara në Kodin Rrugor Shqiptar, në të gjjtha rrugët dhe kategoritë e saj, me apo pa prezencën e 👮‍♀.Në këtë kontekst ju sigurojmë që shkelja e rregullave të qarkullimit rrugor, do 📸 dhe ✍, njësoj në të gjitha rrugët dhe zonat ku evidentohen dhe dokumentohen këto shkelje.

Gepostet von Policia e Shtetit am Mittwoch, 16. Januar 2019

Zjarr Tv Ad