Porcelan/ Nis rikonstruksioni i trotuarëve

0
16
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Bashkia e Tiranës ka nisur punë për rikonstruksionin e trotuarëve në rrugën e Porcelanit një nga akset kryesore të qytetit.

Ndërmarrja Nr. 2 e Bashkisë me punëtorët dhe automjetet e saj po punon intensivisht për rehabilitimin e trotuareve që kishin shumë vite pa njohur asnjë ndërhyrje.

Fillimisht është ndërhyrë në rrjetin nëntokësor me rrjetin e furnizimit me ujë, si dhe me rrjetin elektrik.

Paralelisht, Bashkia e Tiranës po punon edhe në akse të tjera të kryeqytetit për krijimin e të gjithë infrastrukturës së nevojshme jo vetëm për drejtuesit e automjeteve, por edhe për këmbësorët.

 

Zjarr Tv Ad