Postriba hidhet në protestë për ujin e ndotur në rubineta, thirrje që të mos paguhet

0
7
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Banorët e Postribës në bashkinë e Shkodrës kanë dalë përsëri në protestë për ujin e pijshëm që u vjen i ndotur në banesa.

Ato thonë se po helmohen nga ky ujë dhe i bëjnë thirrje institucioneve ta zgjidhin këtë problematikë. Madje, as SPAK nuk ua ka zgjidhur hallin dhe për këtë banorët bëjnë thirrje që mos paguhen faturat e ujit të pijshëm në këtë zonë…
Banorët e Postribës po përballen me këtë problemë prej 4 vjetësh, pavarësisht ankesave dhe protestave të tyre.

Zjarr Tv Ad