Prekëse! Alvini takon njeriun më të dashur, gjyshin që e shihte në ëndërr në Siri

0
31

Alvin Berisha, 11-vjeçari shqiptar që u kthye në familjen e tij në Itali pas 5 viteve të tmerrshme në luftën e Sirisë, është takuar dje me një njeri shumë të dashur: Gjyshin e tij. Alvini i ishte lutur të atit gjatë takimit në kampin Al Hol në Siri se donte të shkonte tek gjyshi, donte ta takonte gjyshin, një imazh i fortë që kishte mbetur në ëndrrat e tij të fëmijërisë i paprekur pavarësish gjithçkaje.

Dhe dje,…dhikoni pamjet prekëse, tek gjyshi i ngjit shkallët me nxitim për të përfaqafuar nipin e tij dhe rrezatimin në fytyrën e fëmijës.