Prekëse, ja reagimi kur pa fytyrën e tij pas 7 vitesh [VIDEO]

0
615
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Në video do të shikoni reagimin e një 51-vjeçari kur shikon fytyrën e tij, pas 7 vitesh. Donald Guld ishte i pastrehë për një periudhë 7 vjeçare dhe e vetmja mënyrë që ai nxirrte ushqimin ishte vetëm përmes aftësisë së tij që ai kishte për të luajtur në piano.

Ishte një ndër adhuruesit e tij i cili përmes një video në Facebook, e bëri të njohur Guld i cili preku zemrat e shumë njerëzve

Shumë prej njerëzve u mblodhën së bashku dhe i siguruan atij një ndryshim të plotë të pamjes së tij. Kjo është video kur ai e pa fytyrën e tij pas 7 viteve.

Zjarr Tv Ad