Preng Gjinin nuk e lënë as 24 orë në spitalin privat në Tiranë/ Ja ku e kanë dërguar…

0
13

Preng Gjini është nisur 3 ditë më parë drejt Turqisë, pas atèntátit që iu bë në Tiranë. Ai ka qëndruar vetëm 24 orë në një spital privat në Tiranë dhe pas kontrolleve të imtësishme është konstatuar se nuk disponoheshin pajisjet e nevojshme mjekësore për të bërë ndërhyrjet përkatëse të dèmtímeve në sy.

Njërin sy e ka të dèmtùar dhe rrèzíkon ta hùmbasë ndërsa për tjetrin thonë burimet ka më pak p asoja. Dërgimi i tij në Turqi është bërë privatisht nga familjarët, ndërsa më herët ai u mor në pyetje dhe për ngjarjen e ndodhur.

Gjatë marrjes në pyetje në spitalin e Traumës në Tiranë, Gjini është shprehur se nuk ka pasur asnjë h asmëri me persona të tjerë, duke iu referuar kryesisht fisit Reçi.
Sa i takon vrásjès së vëllait të tij në Rrëshen, ngjarje kjo e ndodhur rreth një vit më parë, Gjini ka thënë se ai nuk mban përgjegjësi për veprimet e tij.

“Më kanë vr*árè vëllanë por nuk mbaj përgjegjësi për veprimet e tij. Gjatë ditës së atèntátit nuk kam parë asgjë të dyshimtë, makinën ja merrja shpesh kushëririt pasi shkoja shumë mirë me të”, është shprehur mes të tjerave Preng Gjini.
50 vjeçari është shprehur më tej se ai lëviz gjithnjë i vetëm dhe nuk ruhet nga askush, pasi nuk ka pasur asnjë lloj fríkè për jetën e tij. E megjithë pretendimet e Prengës, ajo që tashmë është fakt, është se nga pèrp*lásja mes familjes së tij dhe familjes Reçi në Mirditë kanë hùmbùr jetën 5 persona, dhe se ai vetë nuk ka sesi qèndron totalisht jashtë kësaj.

Dëshmia e Gjinit duket se nuk ka ndihmuar hètuèsit në përparimin e zbardhjes së kësaj ngjarje, që duket se do ti shtohet dosjeve të pazbardhura të kr*ímève në vendin tonë.