Prezantohet logoja e re për Lojrat Olimpike të Tokios 2020

0
762
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Organizatorët e Lojërave Olimpike në Tokio për vitin 2020, paraqitën logon e re të Lojrave.

Autori i logos fituese është projektuesi japonez Asao Tokoro.

Logo është një rreth dhe ka dizajnin e një fushe shahu, me fushë të bardhë dhe tri variante ngjyrash vjollcë-blu me kuti drejtkëndëshe, që simbolizojnë vende dhe kultura të ndryshme.

Dizajni fitues është një prej 14,599 propozimeve dërguar organizatorëve që jane marrë në një konkurs publik. Dizajni original i Kendira Sana u refuzua vitin e kaluar me akuzën e plagjiaturës, referuar BETA.

e2430b5b.644x371

Burimi : / Javanews.al


Zjarr Tv Ad