Prezantohet sistemi i leje-daljeve për pazar, Rama: Pensionistët nuk kanë leje

0
807

Tashmë dalja për të bërë bazar do të bëhet me leje dhe autorizim. Kryeministri Edi Rama ka prezantuar sot aplikacionin e ri.

Aplikimi do të bëhët nëpërmjet portalit e-albania.