Pritet me nderime në Pallatin e Brigadave, Kryeministri i Kosovës Albin Kurti

0
71

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti është pritur me ceremoni në Pallatin e Brigadave nga kryeministri i Shqipërisë Edi Rama. Kjo është vizita e parë zyrtare në Shqipëri dhe e para jashtë Kosovës si Kryeministër, e Albin Kurtit.

Image

Image

Image

Image