Prokurorë të Krimeve të Rënda në Rinas

0
8

Prokurorë të Krimeve të Rënda ndodhen në aeroportin  “Nënë Tereza” ku  më 9 prill ndodhi grabitja spektakolare e milionave euro të bankave të nivelit të dytë. Prokurorët po bëjnë kqyrjen e vendit të ngjarjes.  Nderkohe një ish punonjës policie në Elbasan është shpallur në kërkim si bashkëpunëtor në grabitjen që ka ndodhur në Rinas.

Nga ekspertiza që është bërë rezulton se nga telefonatat që kanë bërë autorët ky ka komunikuar me ta dhe ka elemetë të bashkëpunimit. Po kështu në furgonin që është gjetur në Rinas pranë të cilit është vrarë Admir Murataj ka rezultuar se kemi një person të dytë të plagosur.