Promovohet libri “Doke dhe tradita” të autores Gelanda Shkurtaj

0
41
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Botimet Toena në bashkëpunim me Muzeun Historik Kombëtar organizojnë promovimin e librit:

“DOKE DHE TRADITA: NJË HISTORI E SHKURTËR E GJAKMARRJES NDËR KANUNET SHQIPTARË” të autores Gelanda Shkurtaj.

E mërkurë, 15 Qershor 2022, ora 18:00

Salla UNESCO – Muzeu Historik Kombëtar, Tiranë.

Zjarr Tv Ad