Protesta para ndërtesës së parlamentit në Shkup

0
4

Protestuesve para ndërtesës së parlamentit në Shkup i janë bashkuar dhe deputetë të opozitës. Ndërkohë pritet të nisë seance ku depuetët maqedonasë do të diskutojnë për propozim-amendamentet, me të cilat duhet edhe të përmbyllet procesi i ndryshimeve kushtetuese dhe zbatimit të Marrëveshjes me Greqinë, për zgjidhjen e çështjes së emrit. Miratimi i ndryshimeve kushtetuese me dy të tretat e votave të deputetëve akoma është i paqartë, pasi nuk dihet se a do të mbështetet nga shumica absolute e deputetëve.