Protesta/ Rama “blindon” me policë Kryeministrinë

0
5

Për ruajtjen e rendit dhe sigurisë, forca të shumta të policisë janë parë në Tiranë pas sinjalizimit për protestën e studentëve.

Kryeministri Rama ka vënë në shërbim të mbrojtjes së godinës së Kryeministrisë, me dhjetëra policë.

Vlen të theksohet fakti se me mijëra të rinj ka bojkotuar mësimin në të gjithë universitetet e vendit, ndërsa kërkojnë realizimin e kërkesave të tyre.