Protestojnë për shtëpitë e tyre, Gjykata liron tre banorë të ‘Astirit’

0
7

Katër ditë pas shoqërimit dhe mbajtjes së tyre në qelitë e Komisariatit nr 6 në kryeqytet, janë liruar trebabnorët e Unazës së Re.

Ata u shoqëruan nga policia me motivacionin e “tubimit të paligjshëm” dhe “prishjes së qetësisë publike”.

“Ishte një vendim i drejtë. E rëndësishme ëstë që këta njerëz rifituan lirinë që  i ishte marrë e padrejtë” u shpreh avokati Jordan Daci.

Vendimi u prit me duartrokitje nga banorët që ishin mbledhur para gjykatës në mbështetje të te arrestuarve.

Banorët që mbaheshin në qeli janë:

Tomor Gjata
Eduard Ferhati
Ruzhdi Daci