Protestues nga Mati, Dibra e Bulqiza nisen drejt Tiranës

0
3

Kur kanë mbetur edhe pak orë nga protesta e opozitës së bashkuar, qytetarë dhe simpatizantë të frontit opozitar janë nisur nga rrethet në drejtim të kryeqytetit. Në rrethin e Matit simpatizantë të PD-së dhe LSI-së janë mbledhur fillimisht në qendër të qytetit për të vijuar më pas udhëtimin drejt Tiranës me autobusë dhe me mjete private. Sipas drejtuesve të PD-së në  Mat, janë 1500 persona të cilët kanë shprehur pjesëmarrjen në protestë.