Pse baballarët kanë një ndikim thelbësor në jetën e vajzave të tyre

0
56
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Thuhet shpesh se marrëdhënia midis një babai dhe një vajze është shumë e rëndësishme. Por ata që i përsërisin këto fjalë nuk e kuptojnë se sa e rëndësishme është kjo lidhje. Dhe për të gjithë ata që mendojnë se kjo histori është vetëm një legjendë urbane: ka prova shkencore që tregojnë rëndësinë e lidhjes së babait dhe vajzës.

Dëshmitë tregojnë se baballarët që luajnë një rol të rëndësishëm në jetën e vajzave të tyre kanë një ndikim thelbësor në zhvillimin e tyre emocional dhe në suksesin e tyre të ardhshëm në jetë.

Zjarr Tv Ad