Pse po rritet numri i meshkujve beqar e të vetmuar?

0
13
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Burrat janë më të vetmuar se kurrë, pasi po përpiqen të përmbushin standardet e larta të takimeve me gratë moderne, sipas një psikologu.

Psikologu amerikan Greg Matos shkroi në një artikull të fundit të  Psychology Today se gjendja aktuale e jetës së dashurisë së meshkujve të rinj dhe të moshës së mesme tregon se ata kanë një deficit aftësish.

Ai tha:

Dëgjoj tema takimesh të përsëritura nga gratë midis moshës 25 dhe 45 vjeç: Ata preferojnë burra që janë emocionalisht të disponueshëm, komunikues të mirë dhe ndajnë vlera të ngjashme”.

Megjithatë, ai pohoi se ka zbuluar se problemi më i madh i burrave modernë është komunikimi, i cili është ‘gjaku i jetës së dashurisë së shëndetshme dhe afatgjatë’.

Kjo vjen pasi të dhënat tregojnë se aplikacionet e takimeve janë të mbushura me burra – të cilët përfaqësojnë 62 përqind të përdoruesve – dhe shifrat e mbledhura në SHBA në vitin 2019 treguan se më shumë burra se gra ishin beqarë.

Dr Matos tha se shoqëria nuk arrin t’u mësojë djemve të rinj rëndësinë e komunikimit, gjë që ka rezultuar në rritjen e numrit të meshkujve beqarë.

Ai tha gjithashtu se numri i shumtë i opsioneve të takimeve në internet ka bërë që vajzat e djemtë të bëhen gjithnjë e më shumë selective dhe konkurrenca është e ashpër.

Beqarët gjithashtu tregojnë statistikat se janë më pak të lumtur, kanë më shumë gjasa të jenë të papunë dhe financiarisht të paqëndrueshëm

Zjarr Tv Ad