Qafë Mali-Fierzë/ Orteqe nga reshjet e shumta të dëborës

0
5

Pothuajse i gjithë vendi është nën ndikimin e dëborës, ndërsa problematike paraqitet situata në veri dhe juglindje të vendit.

Raportohet se në Qafë Mali-Fierzë kanë rënë orteqe në vendin e quajtur “Arste” dhe “Porav”.

Aktualisht punonjës të ARRSH ndodhen në terren, ndërsa po punojnë për hapjen e rrugës.

Mësohet se thellësia e dëborës ka arritur deri në 1 metër.