Qelben studiot e emisioneve (video)

0
756

Qelben studiot e emisioneve në kanalet më të medha në vend. Në shumë debate televizive ashtu si duket dhe në video të ftuarit lëshojnë gojën duke ofenduar njëri- tjetrin.

Për më tepër ndiqni videon më poshtë.