Qeni i Hamilton, fiton 700 euro në ditë

0
16
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Është i racës bulldog dhe quhet Roscoe, është pjesë e një agjencie marketingu për kafshët duke u bërë shpesh protagonist në fushatat publicitare nga të cilat rezulton se fiton 700 Euro në ditë. Vetë Leësis Hamilton e ka konfirmuar këtë përfitim financiar të mikut të tij nga sesionet e reklamave, ndërkohë që nuk rresht që publikuari imazhet e tij në rrjetin social Instagram. Por hamilton ka edhe një tjetër qen si mikun e tij që quhet Coco. britaniku ka arritur deri aty sa ka hapur një profil në Instagram për Roscoen dhe cocon, madje u ka dhënë edhe mbiemrin e tij

 

Zjarr Tv Ad