Qetësori drejt përjashtimit nga Produksioni i Big Brotherit: Ja gjesti i pahijshëm që bëri

0
2562
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Fansat e shumtë të Kiarës po kërkojnë përmes rrjeteve sociale përjashtimin e një prej banorëve më të rinj, por dhe nga më të vjetrit njëkohësisht, të shtëpisë së Big Brother, Qetsor Ferrunajt.

Fituesi i Big Brotherit “origjinal” ka bërë një veprim që nga shumë mbështetës të Kiarës është cilësuar si ngacmim seksual.

Ka qenë momenti kur të gjithë banorët po festonin, dhe Kiara po kërcente krah tij. Por në atë moment, Qetsori është kthyer dhe i ka hedhur një shikim te të pasmet.

Ky moment i cilësuar si “i pahijshëm”, nuk i ka shpëtuar syrit të fansave të Kiarës, të cilët menjëherë kanë reaguar në rrjetet sociale.

Fansat e shumtë të Kiarës po kërkojnë përmes rrjeteve sociale përjashtimin e një prej banorëve më të rinj, por dhe nga më të vjetrit njëkohësisht, të shtëpisë së Big Brother, Qetsor Ferrunajt.

Fituesi i Big Brotherit “origjinal” ka bërë një veprim që nga shumë mbështetës të Kiarës është cilësuar si ngacmim seksual.

Ka qenë momenti kur të gjithë banorët po festonin, dhe Kiara po kërcente krah tij. Por në atë moment, Qetsori është kthyer dhe i ka hedhur një shikim te të pasmet.

Ky moment i cilësuar si “i pahijshëm”, nuk i ka shpëtuar syrit të fansave të Kiarës, të cilët menjëherë kanë reaguar në rrjetet sociale.

Zjarr Tv Ad