Qetsori “shpërthen” keq: Ia thashë Luizit dhe ky maskarai shkoi e i tregoi …

0
755
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Qetsori u tregoi Shpatit dhe Antonelës, se kishte pasur një “përplasje” me Luizit. Ai u tha se i kishte shprehur Luizit që mund të dalë Sabiani nga shtëpia, sepse mund të gabojë për shkak të emocioneve, ndërsa ky i fundit kishte treguar këngëtarit.

Qetsori: Dy biseda bëra me Luizin dhe i thashë “do dali Sabi” dhe u mërzit, u kapëm.

Antonela:Ah patët një bisedë

Qetsori: I thashë Luizit mund të dalë Sabi sepse mund të gabojë për shkak se është I ngarkuar emocionalisht.

Antonela: Duke ia thënë ai ngarkohet edhe më shumë. Duhet të përpiqemi ta ç’ngarkojmë.

Qetsori: Po unë ia thashë Luizit dhe ai masakarai shkoi, ia tha. Ai më tha hajde këtu, shkova dhe i thashë që po.

https://www.instagram.com/reel/CpdGOrnOJbt/?utm_source=ig_embed&ig_rid=007b1002-f5d2-4be4-b31e-20cb8eb56af2

Zjarr Tv Ad