Qytetari-Bashës: Të mbështetëm në të gjitha nismat, na le në mes të rrugës me dosje në polici

0
54
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Në foltoren e Kavajës të organizuar nga ish-kryeministri Sali Berisha, qytetarët kanë marrë fjalën dhe kanë ngitur shqetësimet e tyre gjatë këtyre tetë vitesh me drejtimin e PD nga Lulzim Basha.

Një prej tyre I është drejtuar Bashës nga fotltorja, se e ka mbështetur plotësisht në të gjitha aksionet e marra prej tij, por ai I ka zhgënjyer pasi të gjitha nismat e nisur u lanë në mes të rrugës dhe demorkatët e lirë gjenden akoma me dosje në polici.

Qytetari: E kemi mbështetur Bashën plotësisht në të gjitha aksionet e marra prej tij. Dua ti them dy fjalë për të, zotëri ne të kemi mbështetur në mënyrë absolute në të gjithë aksionin opozitar, por të them të drejtën na zhgënjeve, pasi në rradhë të parë, të gjitha nismat që ne e mbështetëm fuqishëm, por ai na la në mes të rrugës.

Këta lufëtarë të pamposhtuar, akoma ka këtu demokratë që nuk I kanë mbyllur dosjet në polici. Ne jemi persekutuar por një arsye tjetër e rëndesishme që na ka zhgënjyer është qëndrimi mjaft I ulët ndaj këtyre njerëzve të lirë që e kanë mbështetur.

Zoti Basha ti na ke etiketuar si anti-amerikan ne të gjithë që mbështesim fotltoren, por gjëja më e rëndësishme për të cilën jemi mbledhur, Doktor presim nga ju pasi jeni borxhlinj demokratëve për mbështetjen e fuqishme që kemi dhënë. Kërkojëm një proces një parti të reformuar një parti demokratike konservatore. Zotëri ne na ke, mbësdhtetja jonë nuk ju ka munguar. Jeni një katalizator shumë i rëndësishëm në formimin e demokracisë në vend.

Zjarr Tv Ad This is a sample article. ...