Raketat në Poloni, Biden: E pamundur të jenë hedhur nga territori rus

0
42
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Presidenti i SHBA Joe Biden thotë se liderët botërorë në takimin e tij kanë rënë dakord të mbështesin hetimin dhe të kuptojnë saktësisht se çfarë ka ndodhur në Poloni më herët.

Teksa ishte duke folur pas takimit urgjent të G7 dhe liderëve të NATO-s, Biden tha se informacione paraprake të cilat e kundërshtojnë faktin se raketa që goditi Poloninë, duke vrarë dy persona, u qëlluan nga territori rus. ‘Nuk ka gjasa që raketat të jenë hedhur nga territori rus, por po e hetojmë”- tha Biden.

“Ka informacion paraprak që e kundërshton këtë,” u tha Biden gazetarëve, teksa më shtej shtoi se hetimet do të vijojnë.

“Nuk ka gjasa në vijat e trajektores që të jetë qëlluar nga Rusia, por do të shohim”, përfundoi ai.

Zjarr Tv Ad