Rakip Suli iu pret ujin kundërshtarëve, që nuk shkuan në votime!

0
21

“Po na e fusin sa krahu, se nuk shkuam në votime”: në këtë konstatim ka dalë një qytetar nga Babrruja e Tiranës, që po vuan mungesën e ujit të pijshëm qëkurse në krye të bashkisë u ul me forcë, kryebashkiaku Rakip Suli.

Ish-kryeministri Sali Berisha e ka publikuar shqetësimin e qytetarit duke u shprehur: “Rakip Suli i ndërpret furnizimin me ujë kundërshtarëve që nuk shkuan në votime!”

“Përshëndetje si je?

Jam një qytetar nga Babrroi, por kemi një problem me ujin. Në kohën kur ishim me zotin Xhelal kemi pasur 24 orë, ndërsa kur erdhi Rakip Suli, ikën në mëngjes, vjen në darkë dhe të shtunë e të diel ikën nuk ka orar.

E paguajmë dhe shërbimin. Ju lutem publikojeni anonim le ta marrin vesh se çfarë shtet leshi kemi ku premtojnë dhe në fund na e fusin sa krahu, se nuk shkuam në votime. Ju përshëndes”.