Rama replikon me Isa Mustafen: Unë rikrijoj Jugosllavinë? Nuk është elegante të ma thotë mua

0
40

Kryeministri  replikoi ndaj Isa Mustafës i cili e quajti shengenin ballkanik “mini jugosllavi”

Edi Rama: “Kam respekt për Isa Mustafën. Kemi punuar bashkë jam i befasuar nga deklarata e tij por siç ka ai opionin e tij të ndryshëm nga unë kam opinionin  të ndryshëm ndaj tij. Të flasësh për një proces që rikrijon Jugosllavinë.. të më thotë mua është e tepërt dhe jo fort elegante.”