Rama: Sa më fort të rezistojmë sot, aq më shpejt do fillojmë të dalim

0
23

Kryeministri Edi Rama ka kërkuar nga të gjithë qytetarët që të bëjnë rezistencë. Në një status në Facebook, Rama ka publikuar edhe një grafik të ecurisë së koronavirusit.

“Rezistencë rezistencë rezistencë. Sa më fort të shtrëngohemi dhe rezistojmë sot, aq më e butë do jetë ngjitja e shigjetës së kuqe, aq më pak viktima e plagë të rënda do te kemi dhe aq më shpejt mund të fillojmë të dalim, pak nga pak, nga ky rrethim i hekurt në mbrojtje”, shkruan Rama.