Rama: Unë, Dako e Tahiri jemi të pastër. Përgjimet nuk kanë vlerë

0
4

Duke folur për dosjen 339 dhe dosjen e Dibrës, Edi Rama në një monolog përballe gazetarëve te pronarëve që presin lejet dhe koncesionet e radhës ka qëne i prerë.
Pergjimet e “339”, të Dibrës dhe të Saimir Tahirit nuk thonë asgjë. Jemi të pafajshëm të tre edhe pse pretendohet se këto dosje janë në hetim. Madje Saimir Tahiri ka nje akuze konkrete nga prokuroria per perfshirje ne trafik nderkombetar droge.
E megjithate per Edi Ramën të tre janë te pastër. Ai vetë, Dako e Tahiri