Reagon kreu i shtetit Meta:”Teksa vendi po digjet, qeveria ka rënë në gjumë”

0
15

Kreu i shtetit, Ilir Meta, reagoi për situatën e zjarreve në vend. Teksa vendi po digjet, qeveria ka rënë në gjumë. Vatra të mëdha zjarri janë regjistruar në mbarë vendin.

REAGIMI I PRESIDENCES

Presidenti i Republikës Sh.T.Z Ilir Meta është duke ndjekur me shumë shqetësim situatën aktuale të përhapjes së vatrave të zjarreve në disa qarqe të vendit.

Presidenti Meta nxit autoritetet qendrore dhe vendore për koordinimin në kohë dhe marrjen e masave të menjëhershme dhe efektive të emergjencës, për të neutralizuar çdo vatër zjarri që do të dëmtonte rëndë pasurinë publike, kombëtare dhe atë private.

Duke theksuar rëndësinë e ruajtjes së mjedisit dhe të natyrës, Presidenti Meta tërheq veçanërisht vëmendjen për eliminimin e rrezikut për jetët e qytetarëve.