Reformimi, anëtarët e PS i prishin Kongresin Edi Ramës, kërkojnë ndryshime në statut

0
572

8 anetarë i janë drejtuar kongresit të Partisë Socialiste me një kërkesë me anë të së cilës kërkohet reformimi i programit dhe statuti i PS.

Nënshkruajnë Mocionin: Arta Dade, Eva Teqja (Allushi), Ibrahim Sulaj, Irena Beqiraj, Luan Zhegu, Maqo Lakrori, Nazmir Bilani, Përparim Bodinaku…

Dokumenti….

ImageImageImage