Reshjet e borës, bllokojnë aksin Qafë Buall-Peshkopi

0
2

Aksi rrugor Qafë Buall-Peshkopi është izoluar nga reshjet e shumta të dëborës duke krijuar problematika në qarkullimin e automjeteve.

Vështirësitë kanë bërë që ky aks të kalohet vetëm me anë të zinxhirëve.

Sipas informacioneve nuk ka asnjë polic rrugor dhe borëpastruese për të pastruar rrugën duke i hedhur kripë.

Ndonëse disa makina kanë mbetur të bllokuara, nuk vërehet asnjë ndihmë nga autoriteti rrugor