Reshjet e borës në Korçë sjellin vështirësi në qarkullim

0
18

Ditën e djeshme në qarkun e Korçës nisën reshjet e para të borës dhe ato janë duke vazhduar edhe sot. Trashësia e borës ka arritur në disa centimetra dhe për pasojë kjo gjë ka sjellë vështirësi në qarkullimin e automjeteve.

Probleme me lëvizjen e mjeteve ka aksi Korçë-Kolonjë, në Qafën e Qarrit, ku trashësia e borës ka qene e konsiderueshme. Ndërkohë në fshatin turistik, Dardhë, gjatë natës trashësia e dëborës ka arritur në 20 centimetra.