Reuters, Euronews, Washington Post, VOA, ZDF/ LIVE nga Tirana

0
17

Protesta madhështore e shqiptarëve ka marrë vëmendjen mediave më të mëdha në botë. Agjencia Reuters, televizioni Euronews, Zëri i Amerikës, Dojçe Velle, ZDF, Washington Post dhe dhjetëra media të tjera janë duke transmetuar live protestën madhështore. Ata raportojnë se mijëra shqiptarë kërkojnë dorëheqjen e Edi Ramës.