Riatdhesohen 25 shqiptarë nga vendet e BE-së

0
16

Sot u riatdhesuan në Rinas, 25 qytetarë shqiptarë që kishin kërkuar azil apo kishin shkelur rregullat e qëndrimit në hapësirën Schengen.

Çdo grup të riatdhesuarish shoqërohet me një eskortë të Policisë shqiptare.

Policia njofton se operacione të tilla riatdhesimi do të vijojnë edhe përgjatë muajve shtator, tetor e nëntor.

Policia e Shtetit ka bërë një apel për të gjithë shtetasit shqiptarë që udhëtojnë për në vendet e BE-së, të respektojnë rregullat e lëvizjes në hapësirën Schengen, si dhe mos kërkojnë azil, pasi shanset për ta fituar janë zero.