Rilindasit janë konfuzë, mos i dënoni gazetarët Kot

0
27

Gazetari Ylli Dylgjeri, përmes një postimi në facebook, ka ironizuar ata që i quan si Rilindas konfuzë. “Ku është ndryshimi midis stresit, tensionit dhe panikut”, shkruan Dylgjeri në reagimin e tij, ndërsa shton “mos i dënoni gazetarët kot”. Reagimi i Dylgjerit vjen pas paketës ”Antishpifje” nga qeveria por që e kundërshtuar nga mediat.

Postimi i plotë

Sqarim i domosdoshëm për Rilindasit konfuz:

(Pas sherreve në banaqet e TV-ve)

Ku është ndryshimi midis stresit, tensionit dhe panikut?
– Në stres jeni kur e keni gruan shtatzanë.
– Në tension jeni kur është e dashura shtatzanë.
– Në panik jeni kur janë të dyja shtatzanë!
Ndaj, mos i dënoni gazetarë kot!