Rita Ora tregon sekretin e fotografisë ideale

0
7

Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Rita Ora ka treguar për të gjithë se cfarë pune bëhet për të realizuar fotografinë ideale. Qindra drita në fytyrë dhe një aparat i fokusuar tek ajo sjellin pastërtinë dhe qartësinë e imazhit. Këtë e ka treguar vetë artistja me anë të një postimi në Instagram. Ajo shfaqet në një restorant e rrethuar nga miqtë, të cilët kanë hapur blicat e celularëve dhe ia kanë drejtuar në fytyrë. Imazhet i ka realizuar në Singapore, ku ka shkuar për të performuar dhe shijuar disa ditë të bukura.