Rockin’1000: Banda më e madhe e muzkiës në botë, performojnë të gjithë njëherësh

0
17

Kjo është banda më e madhe e muzikantëve në botë, ndjesia që krijohet kur të gjithë ata luajnë në të njëjtën kohë është e njëjtë me një shpullë në fytyrë apo një grusht në stomak.

Nuk shprehet me fjalë, duhet ta provosh, ta shikosh, ta përjetosh. Fabio Zaffagnini është themeluesi i Rockin’1000, banda më e madhe e rokut në botë.

Kjo bandë ka dhe qindra muzikantë nga e gjithë bota. Ata organizojnë evente masive ku ka një mori pjesmarrësish dhe të gjithë muzikantët performojnë në të njëjtën kohë njëherësh.

400 kitaristë, 250 bateristë, 300 basistë, 350 këngëtarë që mbildhen nga 30 vende të ndryshme të botës të gjithë së bashku një herë në vit.