Rradhë të gjata në Kufirin Grek

0
47
Vazhdon situata më e vështirë dhe më e tensionuar në Ambasadën Shqiptare në Athinë.
Njerëzit po kalojnë një tmerr të vërtetë.
Radhe të gjata në këto kohë të vështira pandemie.
Kërkohet rrugë zgjidhje e menjëhershëme!