Rrëfimi ndryshe i Ismet Drishtit: Dielli dukej në shpirt e në sy,e kjo na ka mbajtur gjallë

0
181
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Një rrëfim ndryshe ka qenë ai i Ismet dhe Eniana Drishtit në emisionin “Esence” në Report TV.

Si një bashkëshort shembull tregoi me pak fjalë, e më tepër shikimë se sa e rëndësishme është dashuria, respekti për famljen. Ismet Drishti ia atribuon Enianës, gruas së tij, atë që ai është sot.

“Pa fjalën dhe përkushtimin e saj strikt,nuk do isha ky që jam”

Biseda shkoi në rrënjët e Drishtëve që sot tregohet histori.

Përmendi kalanë e Drishtit e më pas u ndal në pushkatimin e gjyshit te tij në vitin 1953, dhe xhaxhai i arratisur në vitin ’63.

“Nëna na vishte njëlloj, ishte manjake pastërtie dhe kur pashë tek Eniana tiparet e nënës sime thashë, ky është njeriu i jetës sime.

Me vëllain kemi 1 vit e gjysëm diference, e merrja për dore edhe iknim bashkë në shkollë që e kishim 2 km larg.

Kemi vuajtur, fukarallëku duket në foto por dielli duket në shpirt e në sy,e kjo na ka mbajtur gjallë.”

E mban mend takimin e parë?

Ishte një moment…

Kemi qenë një qendër biznesi, dhe kemi rastisur në shkallët e levizëse dhe thjeshtë u përshëndetëm. Më pas biseda vazhdoi …dhe ja ku jemi sot!

Miqtë, bashkëpunëtorët që i njohin, e dijnë se Zjarr Televizion është dera që hapi horizonte tek talentet, gazetarët e rinj! Nuk ka dy si Zjarr Televizion!

VIDEO ISMET ENIANA DRISHTI NE ESENCE REPORT TV

Zjarr Tv Ad