Rruga e Kombit, vështirësi në qarkullim

0
9

Temperaturat e ulta dhe reshjet e shumta të dëborës që kanë rënë ditët e fundit, kanë bërë qarkullimin në rrugën e Kombit të kalohet me vështirësi

Pjesa më problematike është nga tuneli i Kalimashit deri në Rrëshen.

Drejtuesit e mjeteve ankohen se nuk ka borëpastruese përgjatë segmentit të Rrugës së Kombit.

Drejtori i Emergjencave Civile, Haki Cako me porsoi të veçantë të Ministres së Mbrojtjes është nisur drejt Rrugës se Kombit.