Ruçi takim me Borchard, flasin për bashkëpunim me OSBE

0
2

Kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi ka zhvilluar një takim me Kryetarin e Prezencës së OSBE-së, Borchardt. Takimi Ruçi- Borchard zhvillohet për rritjen e bashkëpunimit me OSBE. Ruçi në fjalën e tij tha se do të punohet për kualifikimin e deputetëve të rinj. Ai shtoi se po punohet për përmirësim të Rregullores së Kuvendit.

“Po punohet për kualifikim të deputetëve të rinj në parlament. Gjithashtu, është duke u punuar për përmirësimin e Rregullores së Kuvendit”, deklaroi Ruçi në fjalën e tij. Borchard dhe Ruçi diskutuan për situatën politike në vend.